© 2019 Palvelumuotoilun bisneskirja

Kirjan tekijät

 

Mikko Koivisto

Mikko Koivisto on tunnustettu ja palkittu palvelumuotoilun uranuurtaja. Hän on vaikuttanut merkittävästi palvelumuotoilun kehittymiseen osaamisalana sekä sen käytön yleistymiseen Suomessa ja maailmalla. Mikko on taustaltaan teollinen muotoilija (TaM) ja omaa vuosien kokemuksen palveluliiketoiminnan, palvelujen ja asiakaskokemusten kehittämisestä sekä asiakas- ja käyttäjätutkimuksesta. Tällä hetkellä hän toimii johtavana palvelumuotoilijana ja asiakaskokemusjohtajana Hellon palvelumuotoilutoimistossa. Mikko on aktiivinen muotoilun kansainvälisissä verkostoissa ja toiminut laajasti alansa luottamustehtävissä. Hänet on palkittu iF Design Awardilla, Global Service Design Awardilla sekä useammalla Vuoden Huiput -palkinnolla. Mikko valittiin vuoden 2017 Ornamo-palkinnon saajaksi palvelumuotoilun pioneerityöstään ja muotoilun osaamisalan uudistamisesta. Mikko on myös suosittu luennoitsija ja kouluttaja.

Johanna Säynäjäkangas

Johanna Säynäjäkangas on muotoilija sekä liiketoiminnan ja osaamisen kehittäjä, jolla on yli 10 vuoden kokemus kehittämisprojektien johtamisesta ja toteuttamisesta Tampereen teknillisellä yliopistolla sekä erilaisissa vapaaehtoisprojekteissa. Johannan intohimona on uusien liiketoimintakonseptien ja palvelujen kehittäminen sekä yrityksen sisäinen kehittämistoiminta. Johannalla on monitieteinen koulutustausta, joka koostuu kahdesta ylemmästä korkeakoulututkinnosta (KM ja Muotoilija YAMK) sekä erilaisista liiketoiminnan kehittämisen opinnoista. Tällä hetkellä Johanna työskentelee konsulttina ja projektinjohtajana liiketoiminnan ja osaamisen kehittämisen parissa.

Sofia Forsberg

Sofia Forsberg on kehitys- ja muutosvalmentaja, joka on erikoistunut ihmisten johtamiseen ja yrityksen sisäisen toiminnan kehittämiseen. Sofialla on vuosien kokemus finanssialalta niin asiakaskokemuksen ja osaamisen kehittämisestä kuin myynnin johtamisen konsultoinnista. Lisäksi Sofia on julkaissut taloudellisen vaikuttavuuden tutkimusta terveydenhuoltoalalta sekä toteuttanut erilaisia palvelumuotoiluprojekteja. Koulutukseltaan hän on Kauppatieteiden maisteri ja Muotoilija YAMK. Sofian monipuolinen osaaminen ja koulutustausta ovat inspiroineet häntä muotoiluajattelun levittämiseen ja laajempaan hyödyntämiseen asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisessä ja johtamisessa.